Aftrap nieuw seizoen op 12 september

Op donderdag 12 september start het zesde seizoen  van PubQuiz Met De Fles Op Tafel in Zalencentrum De Merx. Vanaf nu kunnen enthousiaste teams van drie, vier of vijf quizfanaten zich opgeven via de site van de organisatie.  

De zomer is bijna voorbij, de vakantie zit erop. Maar niet getreurd want het betekent ook een nieuw seizoen quizen in Zalencentrum De Merx. Pubquiz Met De Fles Op Tafel is ruim vijf jaar geleden begonnen voor een handjevol teams, maar inmiddels voor veel mensen een serieuze (denk)sport. Er zijn tientallen teams die vast meedoen en steeds uitkijken naar de volgende editie, zo leuk vinden zij het om mee te doen.  

De Pubquiz is een interactieve kennisquiz en wordt gespeeld in teams van maximaal 5 personen. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmasters, maar komen ook in de vorm van een fotoronde, muziekfragmenten en een proefronde. Voor sommigen is de Pubquiz een mooi excuus voor een avondje uit, voor anderen een serieuze sport. Maar bovenal is het dat waar ze de volgende dagen nog over praten op straat. 

Pubquizen is voor iedereen toegankelijk, niet te makkelijk, niet te moeilijk maar vooral gezellig. Vragen gaan over sport, Teletubbies, films, geschiedenis, computergames, muziek, Gerard Joling, tanden bleken: alles komt voorbij. 

Wil je meedoen, dan kun je je teamnaam doorgeven via de nieuwe website: www.metdeflesoptafel.nl. Een quizavond start om 20.00 uur en na tien rondes maken we rond 23.00 uur de winnaars bekend. Meedoen aan onze Pubquiz is verslavend, dus noteer ook alvast 31 oktober 2019, 12 december 2019, 6 februari 2020, 26 maart 2020, 14 mei 2020 en 26 juni 2020 in je agenda.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *