Wandelquiz

Pubquiz Met De Fles Op Tafel organiseert wandelquiz in winterse sferen

28 december is in Berghem traditiegetrouw de quizavond van het jaar. We kunnen niet in groepen bij elkaar komen. Daarom geeft PubQuiz Met De Fles Op Tafel een vervolg aan de succesvolle wandelquiz van het voorjaar: een wandelquiz met een terugblik op 2021, oliebollen, kerstmuziek en veel lampjes.  

PubQuizen in een kroeg is al leuk en met wandelschoenen aan, een podcast in je oren en een lekker soepje onderweg, maakt het nog specialer. Vooral met de gezellige kerstversiering in het dorp en met het bezoeken van verrassende locaties onderweg, wordt het een uniek evenement. Om dit te kunnen organiseren, houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en kun je deelnemen in een tweetal, drietal of een gezin.  

Op 28 december kun je deelnemen aan de middageditie met lunch onderweg. Je start tussen 10.00 uur en 11.00 uur en rond 15.00 uur heb je 8 kilometer in de benen en mag je de antwoorden inleveren. Bij de avondeditie start je met soep en een broodje rond 17.00 uur en dan kun je rond 22.00 uur jezelf binnen weer opwarmen.

Alle deelnemers kunnen via een livestream op 29 december om 20.00 uur zien wie de slimsten zijn en blikken we op een leuke manier terug op de wandelquiz.

Wil je meedoen met de wandelquiz op 28 december aanstaande, dan kun je je teamnaam en aantal teamleden doorgeven via de mail: info@metdeflesoptafel.nl. Geef dan ook aan of je met de middag- of avondeditie wilt meedoen. Het is een Quiz die niet specifiek over Berghem gaat, dus iedereen kan meedoen. Deelname kost €15 voor een volwassene en €5 voor kinderen en hierbij is een lekkere lunch of een broodje met soep inbegrepen.